Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na čtyři dny se úplně uzavře silnice I/9 v České Lípě

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 14. 11. 2016 16:45
  • Doprava

Sdílet článek

Rekonstrukce mostu na silnici I/9 v České Lípě uzavře hlavní tah z Nového Boru na Prahu. Úplná uzavírka silničního provozu, v úseku silničního km cca 70,600 – 70,800, bude probíhat od čtvrtka 17. listopadu, od osmi hodin ráno, do neděle 20. listopadu.

Objízdná trasa povede po silnici II/262 a dále po místních komunikacích ulicemi Purkyňova, Moskevská, U Synagogy, Erbenova a Sokolská. V termínu, který byl pro úplné uzavření úseku vybrán, je vzhledem ke státnímu svátku a spojeného víkendu předpokládána nejnižší doprava.

Během úplné uzavírky provozu se bude pracovat na napojení navazujících úseků silnic I/9 na novou mostní konstrukci. „Od pondělí 21. listopadu nejpozději do poloviny prosince letošního roku budou za kyvadlového provozu po rekonstruovaném mostu dokončeny veškeré práce spojené s touto stavbou,“ dodává vedoucí odboru dopravy Jan Čáp.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky