Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na nového jednatele/jednatelku společnosti KORID LK bude vypsáno výběrové řízení

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 23. 09. 2015 12:34
  • Doprava

Sdílet článek

Rada Libereckého kraje na svém jednání 22. září odsouhlasila vypsání výběrového řízení na funkci jednatele/jednatelky společnosti KORID LK, spol. s r.o. Současnou jednatelku, Stanislavu Jakešovou, rada kraje na jednání 18. srpna odvolala na základě její výslovné žádosti k 31. říjnu 2015. 

Youtube video

Nový jednatel/jednatelka společnosti bude vybrán během měsíce října. Resort dopravy připravil podmínky výběrového řízení, které bude zveřejněno ve středu 23. září. Rada kraje by nového jednatele/jednatelku měla jmenovat na svém jednání dne 20. října, aby nástupce působil ve vedení společnosti od 1. listopadu.

„Společnost KORID LK čeká v příštím roce mnoho úkolů. Je třeba dokončit řadu rozpracovaných projektů. Jedním z nich je spuštění centrálního dispečinku veřejné dopravy, který začne fungovat od 1. ledna 2016. Dále je nutné zabývat se dalším využitím karty Opuscard a řešit výběr autobusového dopravce pro Liberecký kraj na deset let,“ doplnil radní pro dopravu Vladimír Mastník.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky