Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Přijďte se podívat, jak děti vnímají nebezpečnou rychlost na silnicích. Výstava „Malujeme pro týden bezpečnosti“ právě začíná

03. 07. 2017

Liberecký kraj spolu s Týmem silniční bezpečnosti vyhlásil začátkem roku výtvarnou soutěž pro mateřské a základní školy Libereckého kraje. Žáci své práce na téma nepřiměřená rychlost mohli porotě zasílat do konce května. Ta následně vybrala práce, jejichž autory ocenila. Výběr z přihlášených výtvarných prací bude k vidění ve vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje po celý červenec.

Výtvarná soutěž nesla název „Malujeme pro týden bezpečnosti“ a byla vyhlášena pro tři kategorie (MŠ, 1. stupeň ZŠ a 2. stupeň ZŠ). Pro všechny kategorie bylo společné téma „Nepřiměřená rychlost, zpomal“. První a druhá kategorie měla za úkol zpracovat výtvarný problém plošnou tvorbou, kdežto třetí kategorie se mohla zapojit do soutěže pouze prostorovou tvorbou. Šestičlenná porota složená ze zástupců Týmu silniční bezpečnosti a zástupců vedení Libereckého kraje byla doplněna o dva pedagogy výtvarného umění. Porota neměla lehké rozhodování, neboť vybírala z celkového počtu 190 výtvarných prací.

Mgr. Fulková Andrea
andrea.fulkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226332
Mobil: 739541549

dfagad

Zadejte text