Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

První červnový týden přinese objížďky. Liberecký tunel čeká údržba

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 26. 05. 2022 15:17
  • Doprava

Sdílet článek

Tradiční běžná údržba libereckého tunelu na silnici I/35 se blíží. Začne ve středu 1. června a s omezením musí řidiči počítat nejpozději do středy 8. června. Doprava pro oba směry bude vždy převedena do druhého tubusu tunelu.

„Bude provedeno čištění a mytí betonových konstrukcí tunelu, u kterých vlivem výfukových zplodin dochází ke korozi. Očistou projde také kanalizace, dojde také k údržbě osvětlení a opravám výtluků na silnici,“ uvedl Jan Sviták, statutární náměstek hejtmana pro resort dopravy.

Údržba je rozdělena na části. Doprava pro oba směry bude převedena vždy do druhého jízdního pásu silnice I/35. V termínu od 1. do 4. června bude zcela uzavřen tubus ve směru na Děčín, Od 5. do 8. června bude uzavřen tubus směrem na Prahu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky