Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rada kraje rozhodla o zahájení zadávacího řízení veřejné zakázky - Přechodné zabezpečení stanoveného rozsahu dopravní obslužnosti Libereckého kraje

Mgr. Langer Jiří

  • 03. 09. 2014 12:44
  • Doprava

Sdílet článek

Na jednání Rady Libereckého kraje 2. září 2014 bylo rozhodnuto o zahájení zadávacích řízení veřejných zakázek „Přechodné zabezpečení stanoveného rozsahu dopravní obslužnosti Libereckého kraje“ v oblastech Sever, Západ a Východ formou jednacího řízení bez uveřejnění z důvodu stanoveného v § 23 odst. 4 písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, s oslovením jediného zájemce, a to ČSAD Liberec, a.s. (pro oblast SEVER), BusLine a.s. (pro oblast VÝCHOD), a ČSAD Česká Lípa a.s. (pro oblast ZÁPAD).

Rada kraje rozhodla v souladu s usnesením Zastupitelstva kraje, které rozhodlo zajistit dopravní obslužnost Libereckého kraje od 14. prosince 2014 uzavřením smluv s dopravci, kteří v současné době zajišťují dopravní obslužnost území Libereckého kraje formou jednacího řízení bez uveřejnění dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, maximálně na dobu nezbytně nutnou k zajištění dlouhodobých služeb v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě k zabezpečení stanoveného rozsahu dopravní obslužnosti Libereckého kraje.

V týdnu od 15. 9. 2014 budou probíhat jednání v rámci předmětného řízení s uchazeči, termín pro podání nabídek je stanoven na 22. 9. 2014. Předpokládá se, že dne 30. 9. 2014 by Rada kraje měla projednávat konečné nabídky. 

Viz také: http://www.youtube.com/watch?v=cdVHjToRUJU&feature=em-upload_owner

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky