Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Řidiči pozor, od pondělí pokračuje rekonstrukce mostu před odbočkou k Centru Babylon

Bc. Markéta Žitná (Dědková)

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 19. 04. 2018 00:00
  • Doprava
  • Rozvoj

Sdílet článek

Rekonstrukce mostu a rampy na silnici I. třídy před odbočkou k Centru Babylon v Liberci bude pokračovat od pondělí 23. dubna. Stavební práce uzavřou sjezd ze silnice I/35 od Turnova. Řidiči místem do Košické ulice neprojedou až do neděle 13. května. Během této doby bude rovněž zcela uzavřena nájezdová rampa na silnici I/35 ze směru od Vratislavic nad Nisou a Rochlice.

Dopravní omezení na státní silnici I/35 v Liberci, které povolil Krajský úřad Libereckého kraje už v loňském roce, je způsobené rekonstrukcí havarijního stavu. Po zimním období budou práce nyní pokračovat.

„Stavbaři původně požadovali termín uzavírky na 39 dní, ale kvůli k plánovaným dalším dopravním omezením na území Liberce jsme po projednání dobu zkrátili na maximálně 21 dní,“ říká vedoucí odboru dopravy Jan Čáp.

Objízdné trasy budou označeny a ze směru od Turnova povedou po silnici I/14 do Vratislavic nad Nisou k pivovaru, dále ulicemi Tanvaldská a Jablonecká. Ze směru od Vratislavic nad Nisou
a Rochlice bude možné využít objízdnou trasu ze sjezdu ze silnice I/14 k aréně a pokračovat ulicí Doubskou a Čechovou.

Po dokončení uzavírky silnice I/35 by mělo statutární město Liberec zahájit rekonstrukci ulice Dr. Milady Horákové. Práce jsou naplánovány od 14. května. Stavba by si v první etapě měla vyžádat úplnou uzavírku křižovatky s ulicí Čechova.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky