Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Řidičům se otevře sjezd do Košické ulice v Liberci

Bc. Markéta Žitná (Dědková)

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 29. 11. 2017 00:00
  • Doprava

Sdílet článek

Sjezd ze silnice I/35 v Liberci do Košické ulice, ve směru od Turnova, se ve čtvrtek
30. listopadu odpoledne (asi v 16:00 hodin) znovu otevře. Dvouměsíční uzavírku si vyžádala probíhající rekonstrukce mostu a rampy na silnici I. třídy
před odbočkou k Centru Babylon v Liberci.

Do 23. prosince zůstane částečně omezen provoz na průtahu Libercem, což je nutné kvůli úplnému uzavření připojení ze silnice I/14 od Kunratic a Vratislavic nad Nisou. Objízdná trasa ze směru od Kunratic a Vratislavic nad Nisou je v platnosti, vede ze sjezdu silnice I/14 k okružní křižovatce u arény a dále ulicí Doubskou, Čechovou a Šumavskou.

Z důvodu klimatických podmínek dojde na hlavní trase silnice I/35 v uzavřeném úseku k zúžení jízdních pruhů v jízdním páse ve směru na Turnov. Řidiči na tuto skutečnost budou upozorněni svislým dopravním značení A6a – zúžená vozovka z obou stran, včetně dodatkové tabulky střídavá jízda. Takové dopravní značení se na území Libereckého kraje objeví úplně poprvé.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky