Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Silnice v Horní Polici má jako první v kraji gumoasfalt

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 21. 10. 2016 14:53
  • Doprava

Sdílet článek

Liberecký kraj dokončil opravu vozovky krajské silnice II/262 v Horní Polici na Českolipsku. Nově zrekonstruovaný kilometrový úsek má na povrchu gumoasfalt. Slavnostní ukončení stavby se uskuteční v úterý 25. října od 9:00 hodin v Horní Polici, nám. Odboje.

„Jedná se o první úsek silnice v Libereckém kraji, kde jsme použili asfaltové směsi modifikované pryžovým granulátem. Díky nim dojde k výraznému snížení hluku na silnici,“ říká krajský radní pro dopravu Vladimír Mastník.

Stavbu na základě výběrového řízení prováděly Vodohospodářské stavby za téměř 7,7 mil. Kč. Realizace probíhala od 8. srpna do 17. října. Práce se podařilo dokončit o dvacet dní dříve, než bylo uvedeno ve smlouvě.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky