Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Rovensku se sejdou starostové i odborníci kvůli přeložce silnice I/35

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 16. 02. 2016 17:36
  • Doprava

Sdílet článek

Společné jednání na téma „Aktuální informace k problematice přeložky silnice I/35 v širších vztazích“, se uskuteční ve čtvrtek 18. února, od 12:00 hodin, v sále radnice v Rovensku pod Troskami. Účastnit se budou hejtman Libereckého kraje Martin Půta a radní pro dopravu Vladimír Mastník, zástupci ministerstev dopravy a životního prostředí, Ředitelství silnic a dálnic ČR, starostové dotčených měst a obcí, členové občanských sdružení či stavebních firem.

Účastníci se na setkání dozvědí veškeré souvislosti týkající se přeložky silnice I/35 a podrobnosti představí zpracovatelé projektu z ministerstev i ŘSD, informováni budou přítomní o stavu aktualizace Zásad územního rozvoje Libereckého kraje a zveřejněna budou také stanoviska dotčených samospráv.

V rámci setkání budou představeny možné varianty řešení přeložky silnice II/283 s vazbou na přeložku silnice I/35. Prostor dostane také diskuze účastníků.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky